Regery Blog

Блог

  1. Головна › 
  2. Блог

Після реєстрації домену, для його повноцінного використання, потрібно провести ряд параметрів. Вся необхідна інформація про прописуванні NS-адрес в цьому пості.


Для того щоб, створити свій сайт і його використовувати, потрібно пройти 5 кроків від вибору доменної зони до розміщення домену та бази даних на хостингу


Від того наскільки вдало ви виберете ім'я для свого інтернет-ресурсу буде залежати ваш успіх. У кожного домена своя історія і своя вартість. Поговоримо про те, як дізнатися, скільки коштує купити домен і де дізнатися його ціну.


Налаштувати корпоративну пошту на домені можна декількома способами - через платні і безкоштовні доменні скриньки. Про особливості кожного способу дізнайтеся з нашого блогу


Більшість сайтів в Інтернеті відносяться до доменів другого рівня. При цьому кожен домен 2 рівня унікальний згідно обов'язковій умові реєстрації. Після прочитання ви з легкістю зможете визначати рівень домену.


Домен - термін, з яким стикаються всі фахівці зі створення та просування сайтів. Домен і сайт - поняття не ідентичні, відмінності наведені в цій публікації.


Нові доменні зони відразу потрапляють під пильну увагу інтернет-користувачів, завдяки наявності безлічі красивих вільних імен.


Зайнятий домен іноді не продовжують по ряду причин. Реєстратори пропонують послугу моніторингу та викупу вивільнюваних доменів, завдяки чому можна отримати доменне ім'я з хорошою репутацій і звучним поєднанням букв в адресному рядку.


При зміні хостингу, щоб переїзд пройшов без втрати аудиторії, потрібно знати, як правильно перенаправити домен на інший хостинг. У блозі Regery представлений поетапний план робіт по переїзду і налаштувань.


Перевірка доменного імені здійснюється за допомогою спеціальних сервісів при виборі назви для інтернет-порталу. На нашому сайті можна безкоштовно перевірити, чи вільний домен. Інструмент дозволяє здійснювати пошук по повним назвам і ключові слова.


Щоб уникнути можливих проблем з запуском і розкручуванням сайту, потрібно знати, як і де зареєструвати домен. Від цієї операції залежить подальше просування ресурсу. Реєстрація домену передбачає участь власника домену, реєстраторів, реселерів і операторів реєстрів.


Якщо ви шукаєте спеціальний протокол для перевірки доменного імені за всіма параметрами, то таке рішення є. WHOIS - перевірка домену через підключення до певних серверів. Нерідко для таких операцій використовуються спеціальні утиліти. Подробиці - в статті.


Одного разу вебмастер або власник власного бізнесу замислюється над тим, як вибрати домен і не прогадати. Доменне ім'я - це не просто електронна адреса. Це суть вашого ресурсу. Так що рішення має бути виваженим і раціональним.


Кириличні домени актуальні для російськомовних користувачів Інтернету. Такі найменування відображають специфіку сайту і добре оцінюються відвідувачами. Це пов'язано з тим, що іншомовні символи сприймаються гірше, ніж букви рідного алфавіту.


Існують доменні імена різних рівнів. Вони відрізняються функціоналом і особливостями роботи. Кожна комбінація в адресному рядку служить для різних цілей. Розглянемо докладніше, що таке домен верхнього рівня.


Різні рівні доменів служать в різних цілях. Безкоштовне доменне ім'я 3 рівні вважається субдоменом або піддоменом. Домени 3 рівня дозволяють логічно розділити сайт, що позитивно позначається на зручності відвідувачів сайту.


При виборі доменного імені варто враховувати напрямок діяльності сайту. Правильне ім'я дає користувачеві коротку інформацію про те, що є на сайті і чи варто туди заходити. У статті наведено параметри, на які варто звернути увагу при підборі.


Щоб стати реєстратором доменних імен і мати можливість делегувати унікальні доменні імена і продовжувати існуючі домени, необхідно пройти акредитацію. Детальніше про умови та можливих рівнях реєстраторів дивіться в новій статті


У нашому блозі ми даємо рекомендації по вибору домену сайту. Правила створення доменного імені та визначення доменної зони


SSL сертифікат - криптографічний протокол, шифрує канал з'єднання між браузером конкретного користувача і відкритим онлайн-ресурсом. Протоколи діляться по рангах, бувають простими і складними (з розширеною перевіркою). Від цього залежить кількість запитуваних постачальником документів і швидкість оформлення.


Назад